Λίγο ακόμη έμεινε μέχρι τα σχολεία να κλείσουν για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Αρκετά παιδιά ταλαιπωρούνται ακόμη και κατά τους χειμερινούς μήνες με “ξεσπάσματα” ψειρών και κόνιδων. Κατά συνέπεια και οι γονείς αναγκάζονται να ψάχνουν “ιδανικές” λύσεις για να απαλλαγούν τα αγγελούδια τους από τη φαγούρα και τον πόνο που προκαλούν τα μικρά αυτά έντομα.Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να προστατευθείτε κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να απαλλαγείτε από τις ψείρες:

✓Οι ψείρες δεν μπορούν να πηδήξουν από το ένα κεφάλι στο άλλο αλλά μπορούν να μεταδοθούν από τα ρούχα, τα καπέλα και άλλα προσωπικά αντικείμενα που φοράνε τα παιδιά ή ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας αγκαλιάς.

 Οι ψείρες δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς ζεστασιά από το ανθρώπινο σώμα καθώς και το ανθρώπινο αίμα για τροφή.

Τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να αποτρέψετε κάτι τέτοιο;

  1. Πείτε στα παιδιά σας να αποφεύγουν να φορούν καπέλα και αξεσουάρ άλλων ανθρώπων καθώς και ελέγξτε τα κεφαλάκια των παιδιών σας για ψείρες μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώντας την επαναστατική συσκευήV-Comb. Η συσκευήV-Comb θα απομακρύνει τις ψείρες και κόνιδες που φέρνουν τα παιδιά στο σπίτι από το σχολείο ή άλλες ομαδικές συναθροίσεις και θα αποτρέψει τη δημιουργία έξαρσης του φαινομένου.
  2. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε φαγούρα ή παρουσία ψειρών χτενίστε επιτόπου με τοV-Combσχολαστικά, για να εξασφαλίσετε είτε ότι το παιδάκι δεν έχει ψείρες, είτε ότι συλλέξατε τους παράνομους εισβολείς από το κεφαλάκι του.
  3. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ψείρες για συνεχόμενα διαστήματα, είναι ευκαιρία, τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία και το παιδί θα απέχει από δραστηριότητες να ασχοληθείτε μερικές μέρες συνεχόμενα ώστε να σιγουρευτείτε πως έχετε απαλλαγεί από τις ψείρες και τις κόνιδες. Χτενίζοντας 2-3 φορές με τοV-Combσε συνεχόμενες μέρες θα απαλλαγείτε πλήρως από την αποικία που ίσως έχει δημιουργηθεί στο κεφαλάκι του παιδιού.

Μπορείτε να αποκτήσετε το V-Comb από τη σελίδα της Novalis Vita: https://www.novalisvita.gr/product/v-comb/, ή κάνοντας τηλεφωνική παραγγελία στο +30 2310 822 993. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το V-Comb από το φυσικό κατάστημα τηςArthromed, Βασ. Όλγας 124, Θεσσαλονίκη ή από επιλεγμένα φαρμακεία.

Τέλος, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά απομιμήσεις της αντιφθειρικής συσκευής V-Comb, οι οποίες έχουν μεγάλες ομοιότητες εξωτερικά με τo αυθεντικό προϊόν και πωλούνται σε συσκευασία παρόμοια με τη συσκευασία του αυθεντικού προϊόντος, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Οι συσκευές αυτές δεν έχουν καμία αποτελεσματικότητα και παραπλανούν το καταναλωτικό κοινό. Το προϊόν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη #NovalisVita και διανέμεται από την ίδια και τον επίσημο διανομέα της, #Arthromed.

 

+30 2310 222 310

Καλέστε μας

eshop@novalisvita.gr

Στείλτε μας e-mail

Δευτέρα, Τετάρτη: 09:00 - 17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-19:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος