Menu
Καλάθι

 Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 39.90€

Κολάρο Ακινητοποίησης Αυχένα Παιδιατρικό Ambu Perfit Ace 34640

Κολάρο Ακινητοποίησης Αυχένα Παιδιατρικό Ambu Perfit Ace 34640
Κολάρο Ακινητοποίησης Αυχένα Παιδιατρικό Ambu Perfit Ace 34640
  • : Άμεσα Διαθέσιμο (Παράδοση σε 1-3 ημέρες)
  • Κωδικός Προϊόντος: 10-11033
22,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,15€

Το αυχενικό κολάρο Mini Perfit Ace του οίκου Ambu Δανίας είναι ένας επαγγελματικός παιδιατρικός ρυθμιζόμενος κηδεμόνας που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει αποτελεσματικά στη διατήρηση της ουδέτερης ευθυγράμμισης της σπονδυλικής στήλης, την πρόληψη και αποφυγή της πλευρικής και της πρόσθιας ή οπίσθιας κάμψης και της έκτασης της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, κατά την επείγουσα ακινητοποίηση και τη διακομιδή ασθενών με υποψία καταγμάτων.

Το κολάρο Ambu Mini Perfit Ace διαθέτει ειδικούς ρυθμιστές και ευδιάκριτες χρωματικές ενδείξεις που καθιστούν την εφαρμογή του εύκολη και γρήγορη. Συνολικά διαθέτει 12 διαφορετικές ρυθμίσεις και μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε κάθε σωματότυπο παιδιών ή και ενηλίκων ασθενών με μικρό λαιμό.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του αυχενικού κηδεμόνα Mini Perfit Ace είναι το αναδιπλωμένο πηγούνι, το οποίο βοηθάει τόσο στην αποθήκευση του κολάρου στα σακίδια και τις τσάντες επειγόντων, όσο και στη διευκόλυνση της διασωλήνωσης και της απομάκρυνσης του εμετού από το στόμα του ασθενούς.

Το παιδιατρικό ρυθμιζόμενο αυχενικό κολάρο Mini Perfit Ace της Ambu είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο ενώ εσωτερικά διαθέτει υποαλλεργική επένδυση πολυαιθυλενίου για μεγαλύτερη άνεση του ασθενή, είναι ακτινοδιαπερατό και κατάλληλο για χρήση σε περιβάλλον αξονικού και μαγνητικού τομογράφου

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha